Markedets beste datagulv / installasjonsgulv

Våre installasjonsgulv er anerkjent på verdensbasis. Blix Datagulv AS har mer enn 30 års erfaring med å levere installasjonsgulv til det Norske markedet, og vi har levert installasjonsgulv til byggverk som Gardermoen, Nobels Fredssenter, Fornebu arena og til ulike maritime installasjoner i Nordsjøen.

Våre installasjonsgulv dekker et stort spenn av bruksområder. Vi har gulvmoduler for tekniske bygg som datasenter, sykehus, laboratorier. Vi leverer også til industri og maritime installasjoner. Vi har også ulike løsninger for kontor. Datagulv fra blix brukes i virksomhetskritiske installasjoner som datahaller og oljerigger. Vi er eksperter på installsajonsgulv og er en autoritet i markedet.


Vi leverer til hele verden

Våre datagulv kan leveres til hele verden. Vi vil alltid ha oppdatert dokumentasjon rundt installasjon og vedlikehold på våre nettsider. Dersom du trenger hjelp eller råd til installasjon, kan du kontakte oss. Vi tilbyr også full installasjon dersom det er behov for det.

Les mer

Prosjektering og konsultasjon

Ved å bruke CAD kan vi utvikle en løsning som er optimalisert for deres bedrift. Vi tar hånd om å planlegge installasjonsgulvet og tar hensyn til eksisterende planer dersom det er nødvendig. Vår erfaring tilsier at denne prosessen er noe våre kunder er svært fornøyd med

Les mer

Transport

Vi har egne lastebiler som fungerer som et mobilt verksted, dersom det skulle oppstå behov on-site. Våre sjåfører frakter utstyr og varer sikkert og raskt frem til installasjonsstedet.

Les mer

Installasjon

Blix Datagulv har et supert team med profesjonelle montører som sikrer at installasjonen blir utført raskt, sikkert og effektivt. Med 30 års erfaring kan du si vi har møtt på de fleste utfordringene som kan oppstå på byggeplassen. Som regel er alle utfordringer tatt hånd om i planleggingsprosessen, men dersom det skulle oppstå nye behov, så er våre ansatte dynamiske og kunnskapsrike.

Les mer