Gamma Industries Installasjons- / datagulv

Gamma Industries står bak selve produksjonen av gulvplatene. Blix Datagulv er stolte av å ha det norske agenturet for disse ekstremt gode datagulv-løsningene.
Firmaet har en imponerende referanseliste, deriblandt Telenor Fornebu. P.g.a. deres lange erfaring innen bransjen, har produktene blitt finpusset og utviklet til å passe alle behov.
Gamma Industries har en nøye utviklet arbeidsprosess for å utvikle installasjonsgulvet og rammeverket. Alt er i henhold til standarder for byggebransjen. (Les mer om dette her)

Kvalitetskontrollen hos Gamma Industries er basert på den internasjonalt anerkjente ISO 9001:2000 standarden. Strenge kontroller gjennom hele utviklingsprosessen sikrer dette.

Gamma industries er ikke overraskende markedsleder i store deler av Europa, og da spesielt i Frankrike. Gulvmodulene er å finne overalt i Frankrike. I La Défense har gamma levert gulv til utallige bygg.

Fabrikken holder til i Normandie, drøye 2 timers kjøretur utenfor Paris.

Gamma Industries fabrikk i Normandie

I noen relativt beskjedne lokaler produseres verdens beste systemgulv løsninger.

Produseringen av alucastmodulene

En av arbeiderne demonstrerer maskinen som kutter til alucast modulene.

 

Christian, CEO for gamma industries

CEO for gamma industries gir oss en innføring i historikken og hvordan produksjonsmetodene har utviklet seg over årene.

Paller på paller med gulvmoduler med kabelhull

En egen semiautomatisert maskin sørget for å kutte til kabelhull i platene. Ved siden av ble de ferdige platene stablet opp.